Contact - Yogastudio Energy Joure

Contact - Yogastudio Energy Joure

Kom in contact met Yogastudio Energy

Wat leuk dat jij interesse hebt in yoga! Regelmatige beoefening van yoga kan je veel brengen, bijvoorbeeld rust in een druk leven. Of verdieping op mentaal en spiritueel gebied. En je wordt er ook nog eens sterker, soepeler en leniger van. Genoeg redenen om het eens te proberen.

De onderstaande yogalessen kun je bij Yogastudio Energy volgen:

  • Hatha Yoga: een actieve vorm van yoga, gericht op lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen om stress te verminderen;
  • Yin Yoga: een rustige yogavorm, werkt dieper op bindweefsel en gewrichten;
  • Stoel Yoga: een lichte vorm van yoga, bij o.a. lichamelijke klachten of beperkingen;
  • Yoga Nidra: ervaar een diepe ontspanning in het moment tussen waken en slapen.
  • Meditatie: Door middel van verschillende technieken brengen we de geest tot rust. Hiermee bereiken we een bepaalde staat van het bewustzijn, die heel anders is dan de staat waar we normaal in zijn. 

Goed om te weten!

Voor een goede en veilige yogales is het belangrijk dat je psychische en/of lichamelijke klachten meldt. Uiteraard ga ik hier vertrouwelijk mee om. Je krijgt van mij een inschrijfformulier waarop jij deze informatie eventueel kunt vermelden. Bij twijfel over bepaalde houdingen en oefeningen kun je het beste jouw huisarts of specialist raadplegen. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kun je houdingen gewoon aanpassen als het nodig is. En je kunt ook altijd even met mij overleggen.

Heb je nog vragen? Mail of bel me dan gerust even.

Marijke Veldman is internationaal erkend yogadocent.
Yogastudio Energy is opgericht door Marijke Veldman. Marijke volgde in 2012 een intensieve training in de Sivananda Yoga Ashram in Frankrijk. Daar behaalde ze haar internationaal erkende titel tot yogadocent: Yoga Siromani. In 2017, volgde zij in de ashram van Yoga Arhanta International in Sinderen (NL), een opleiding tot Yin yoga docent. Marijke gaat regelmatig terug naar de Sivananda Yoga Ashram in Frankrijk voor verdieping en nascholing. Vanaf okt. 2019 volgde Marijke een 1,5 jarige opleiding tot Meditatie Leraar bij het Nederlof Centrum in Almere. vanaf 2022 volgde Marijke wederom bij het Nederlof Centrum de 2-jarige opleiding Aura touch healing.