Tarieven - Yogastudio Energy Joure

Tarieven - Yogastudio Energy Joure

De tarieven en lesaanpak van Yogastudio Energy

“Pas op voor de leegte van een druk leven.” Dit citaat van Socrates is actueler dan ooit. We vergeten vaak om in het moment te leven. Tijdens yogalessen kom je weer in het hier en nu.

Bij Yogastudio Energy starten we drie keer per jaar met een lesblok. Per blok zijn er 12 tot 14 lessen, dit is een beetje afhankelijk van de schoolvakanties. Er is geen les in de schoolvakanties.

Wanneer starten de yogalessen?

De lessen starten in de volgende maanden:

  • Januari
  • April
  • September

Je kunt je per mail opgeven voor een lesblok. De specifieke begin- en einddatum én informatie over betaling ontvang je na aanmelding.

Wil je een proefles volgen? Dat kan. Neem even contact met me op, dan overleggen we in welke les je een keer mee wilt doen. Een proefles kost € 10,00. Deze les kun je na afloop van de les contant betalen. Wil je liever geen volledig lesblok volgen, maar af en toe een losse les meedoen? Dat kan, mits er een plekje vrij is tijdens een les. Je betaalt dan € 14,00 voor een losse les.

Praktische informatie over betaling van de yogalessen

Je betaalt vooraf aan ieder blok het totale bedrag voor de lessen, dat is 12,00 euro per les. Er is geen teruggave van het lesgeld door ziekte of door afmelding c.q. opzegging tijdens een lesblok.

Kun je een keer een les niet bijwonen? Vraag mij dan of er nog plek is op een ander moment. De gemiste les kun je gedurende de looptijd van het blok inhalen.

Een vriendelijk verzoek aan alle leerlingen: meld je tijdig af als je een keer niet komt. Zo creëren we inhaalplekken voor elkaar. Bekijk voor de inhaalmomenten het lesschema.

Meer dan een yogales per week?

Hoe vaker je yoga beoefent, hoe groter het effect. Wil je vaker dan eens per week yogalessen volgen? Dan krijg je korting op het tweede lesblok. Je betaalt dan niet 12 euro maar 10 euro per les.